The best way to get your information fast

Met een internet-enquête heeft u snel en probleemloos het inzicht dat u zoekt.

U krijgt precies het antwoord op de vragen die u heeft. En nog makkelijk, snel en betaalbaar ook.

Een internet-enquete is inzetbaar voor afstudeeronderzoek, marktonderzoek, medewerkerstevredenheid-metingen, organisatie-ontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek, organisatie van evenementen, evaluatie van activiteiten en nog veel meer.

 

Easy to use

De internet-enquêtes van emailenquete.nl zijn gemakkelijk te gebruiken. Via de gebruikersvriendelijke vrageneditor stelt u uw vragenlijst snel zelf op. En daarna kunt u de link naar uw enquête met uw eigen email versturen. Klaar. Zo eenvoudig is het.

Natuurlijk kunt u de vragenlijst zo uitgebreid en ingewikkeld maken als u zelf wilt. Vragen overslaan, vragenblokken herhalen, vragen laten afhangen van eerdere antwoorden, het is allemaal mogelijk. Ook de rapportage is zeer uitgebreid: online uitsplitsbaar, maar ook downloadbaar voor eigen analyse in bijvoorbeeld SAS, R, Excel of SPSS.

Zo kunt u snel de informatie die nodig heeft achterhalen. Uw enquête is in een uurtje klaar, de antwoorden zijn snel binnen en de rapportage staat al klaar op onze website. Zo makkelijk was goede informatie krijgen nog nooit.

 

Emailenquete.com

Emailenquete.nl heeft sinds 2003 meer dan 7.000 internet-enquêtes verzorgd. En er zijn steeds meer mensen die het gemak, de snelheid en de flexibiliteit van emailenquete waarderen.

Met jarenlange ervaring en een historie van tevreden klanten is emailenquete.nl een bewezen betrouwbare partner voor uw onderzoek.

Emailenquete biedt u een gebruikersvriendelijke enquetetool, goede service en duidelijke prijzen. U kunt er van op aan dat uw enquete makkelijk te maken is, goed werkt en binnen budget blijft.

De voordelen van emailenquete

 

Soorten enquêtes


Gratis

Basis

Layout

Large

Compleet
Aantal vragenMax 5 vragenOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Aantal respondentenMax 50Max 500Max 500OnbeperktOnbeperkt
OpmaakStandaard met reclameStandaardVolledig eigen opmaakStandaardVolledig eigen opmaak
Voorbeeld enquêteVragenlijstVragenlijstVragenlijstVragenlijstVragenlijst
Voorbeeld rapportageRapportageRapportageRapportageRapportageRapportage
Prijs€ 0,= incl. BTW€ 25.95 incl. BTW€ 99,= incl. BTW€ 179,= incl. BTW€ 179,= incl. BTW

 

Meer mogelijkheden

Emailenquete.nl is vooral bedoeld voor eenmalige enquêtes. Als u vaker enquêtes gebruikt of als u meer wilt doen met de ingevulde vragenlijst, kijk dan eens op stoxos. Dit is de abonnement-versie van emailenquete.

Met de stoxos-site kunt u naast enquêtes ook formulieren, assessments en toetsen maken.

 

Meer weten?

Hier wordt uitgelegd wat er allemaal kan met een online enquête.

Of probeer het gewoon zelf met een gratis enquête. Klik hier om direct te beginnen.